Eduskunta kehittää tietohallinnon palveluja yhteistyössä Lemonquat Oy:n kanssa

Lemonquat BlogLemonquat Oy ja eduskunta ovat aloittaneet yhteistyön eduskunnan tietohallinnon palvelutoiminnan kehittämiseksi. Lemonquatin tarjoamat kehityspalvelut sisältävät kokonaisuuden tarvekartoituksesta kehityskohteiden määrittämiseen ja muutoksen johtamisen tukeen. Tavoitteena on tarvelähtöinen ja mitattava asiakaspalvelu, toimiva yhteistyömalli asiakaspalvelun sidosryhmien kesken, sekä tehokas toimintojen johtaminen ja jatkuva kehittäminen.

eduskunta”Lemonquat huomioi kehitystyössä erinomaisesti eduskunnan laajan kokonaisuuden ja toimintojen erityispiirteet. Heidän palveluissaan korostuu laatu ja laaja-alainen osaaminen palvelujohtamisesta.”, sanoo eduskunnan tietohallintopäällikkö Juha Suomalainen.

Kehitystyössä huomioidaan kaikki palveluiden osa-alueet riippuvuuksineen, toimintatapoineen ja sidosryhmineen. Eduskunnan toiminnalle on äärimmäisen tärkeää, että eri IT-palvelutoimittajat ja oma tietohallinnon organisaatio pelaavat yhteen kautta linjan.

”Tietohallinnon ja asiakaspalvelun toimivuuden tärkeys korostuu monitoimittajaympäristössä. Eduskunnalla on nyt kaksi suurta ulkoistussopimusta alkutaipaleella. Palveluiden elinkaarta ajatellen nyt on siis paras hetki linjata toimintamallit yhtenäisiksi ja kokonaispalvelua tukeviksi.”, toteaa Lemonquatin toimitusjohtaja Esa Viljava.

Lisätietoja:

Juha Suomalainen
tietohallintopäällikkö, eduskunta
etunimi.sukunimi@eduskunta.fi, 050 357 7191

Esa Viljava
toimitusjohtaja, Lemonquat Oy
etunimi.sukunimi@lemonquat.com, 050 410 1184

IMG_6.jpg

Suomen eduskunta käyttää ylintä lainsäädäntövaltaa, päättää valtiontaloudesta, käsittelee kansainvälisiä sopimuksia ja valvoo hallituksen toimintaa. Eduskunnassa työskentelee 200 kansanedustajaa sekä noin tuhat muuta ihmistä eri tehtävissä. www.eduskunta.fi

Lemonquat Oy on palveluintegraatioihin, palvelujohtamiseen ja kehityspalveluihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on olla asiakkaidensa luotetuin, riippumaton ICT-kumppani. Yhtiön osakkailla on kymmenien vuosien kokemus sekä palvelutuottaja- että palvelukäyttäjäorganisaatiossa. www.lemonquat.com

Facebook Twitter Linkedin Email

About Jarkko Lommi

Management Advisor. Around 30 years of experience in ICT from different angles from business and service perspective. Working experience from ICT service providers and internal ICT organizations in several positions, e.g. operations and service management, leadership, development and communications. Jarkko is nowadays working as a Senior Advisor in ICT management and development company called Sofigate.
This entry was posted in News, Service Management and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply