Palvelujohtamista pilvestä – Lemonquat ja Onrego yhteistyöhön

Lemonquat ja Onrego yhteistyöhönLemonquat Oy ja Onrego Oy ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta ja strategisesta kumppanuudesta.

Yhteistyö mahdollistaa Lemonquatin tarjoaman palvelujohtamisen ja -kehittämisen tueksi Onregon ketteriä ja innovatiivisia pilvipalveluita järjestelmän- ja palvelunhallintaan, joiden avulla voidaan tuottaa End-to-End mittauksia ja reaaliaikaisia seurantapaneeleja ICT-ympäristöjen toiminnan seuraamiseen.

”Onregon ratkaisuilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaammin palvelunhallinnan ja johtamisen työkaluja, sekä kokonaisvaltaisia palveluja. Onregon pilvipalveluilla asiakkaamme hyötyvät tarpeiden mukaan joustavista ja perinteisiä ratkaisuja edullisemmista toteutuksista”, sanoo Lemonquatin toimitusjohtaja Esa Viljava.

Yhteistyön avulla Onrego voi tarjota asiakkailleen Lemonquatin IT-kehitys ja -strategiapalveluita, kuten esimerkiksi palvelua asiakkaiden ulkoistus- tai pilvistrategioiden kehittämiseen.

”Olemme havainneet että pilvipalvelut kiinnostavat äärimmäisen paljon asiakkaitamme, ja pilvipalveluista puhuttaessa saatetaan usein puhua myös seuraavan sukupolven ulkoistusratkaisuista. Lemonquatin avulla asiakkaamme voivat kirkastaa IT-strategiaansa ja hakea sopivaa tasapainoa perinteisen mallin ja pilvipalveluiden välillä”, toteaa Onregon toimitusjohtaja Jarno Mäki.

Lisätietoja:

Esa Viljava
toimitusjohtaja, Lemonquat Oy
esa.viljava(at)lemonquat.com, 050 410 1184

Jarno Mäki
toimitusjohtaja, Onrego Oy
jarno.maki(at)onrego.fi, 0400 540 502

Lemonquat Oy on palveluintegraatioihin, palvelujohtamiseen ja kehityspalveluihin erikoistunut yritys, jonka tavoitteena on olla asiakkaidensa luotetuin, riippumaton ICT-kumppani. Yhtiön osakkailla on kymmenien vuosien kokemus sekä palvelutuottaja- että palvelukäyttäjäorganisaatiossa. Lisätietoja: www.lemonquat.fi

Onrego Oy on ketterä ja innovatiivinen IT-infrastruktuurin pilvipalveluita kehittävä yritys, joka tarjoaa Microsoft System Center -teknologiaan perustuvaa järjestelmänhallintaratkaisua palveluna. Yhtiön omistajilla ja palvelun kehittäjillä on useiden kymmenien vuosien kokemus IT-alalta ja järjestelmähallinnasta. Lisätietoja: www.onrego.fi

Facebook Twitter Linkedin Email

About Esa Viljava

Advisor and Managing Partner at Lemonquat Ltd. Professional experience from over 23 years in several areas of ICT and management functions in international companies. Educational background is from Information Technology and Business Management. Previous positions in e.g. several executive management boards, operations, customer interface, sales, projects and leadership. Esa´s responsibilities and projects have included technical projects, transition and transformation, mergers and demergers, offshoring, outsourcing, process implementation and improvement programs concerning customer accounts and people management. January 2024 Esa started as a Vice President of Growth, Sales & Marketing and a member of executive management board at Netox Oy. “It always seems impossible until its done.” - Nelson Mandela
This entry was posted in News and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply